Theorie aanvragen CBR

Wanneer je je rijbewijs wilt halen, regelt de rijschool jouw praktijkexamen. Wel zo gemakkelijk toch? Het aanvragen van je CBR theorie examen moet je echter altijd zelf aanvragen. Bij Theorie Gereserveerd.nl kan dit nu nóg gemakkelijk online, zonder omslachtig gebruikt van je DigiD.

Hoe het werkt
Of het nu gaat om het behalen van auto-, taxi-, motor- of bromfietscertificaat: bij Theoriegereserveerd.nl regel je snel en eenvoudig de aanvraag van je theorie examen. Kies op de website het gewenste type examen en de plaats van afname naar keuze. In de volgende stap van het reserveringsproces hebben we een aantal gegevens van je nodig, zoals je volledige naam, je BSN en je geboortedatum.

Veilig betalen
Vervolgens voldoe je direct de kosten van het examen plus een administratiebijdrage. Je betaalt op onze gemakkelijke reserveringswebsite via IDeal. Dit is een volstrekt veilige manier van online betalen, via jouw eigen bank. Na het afrekenen ontvang je direct een bevestiging in je mailbox. Wij van Theorie Gereserveerd.nl bellen jou dan binnen een uur na de aanvraag op om het tijdstip van je theorie examen vast te leggen.

Vlekkeloos de weg op
Als serviceverlener helpen wij jou graag vlekkeloos ‘op weg’ naar het behalen van het theorie examen. Mochten er onverhoopt toch vragen zijn, dan kun je altijd terecht via de op onze website aangegeven contactmogelijkheden.