Rijschool Kooiman helpt je van je rijangst af

In het verleden heb je je rijbewijs gehaald. Maar de laatste keer dat je achter het stuur hebt gezeten, kun je je nauwelijks nog herinneren. Of misschien kun je het je juist heel goed herinneren, omdat dat een vervelende ervaring was. Het kan een ongeluk geweest zijn, extreem slecht weer of een situatie waarin het nog maar net goed ging. Jou krijgen ze niet meer in die auto.

Vaak zal je echter toch situaties tegenkomen waarin het gewoon gemakkelijk is om even de auto te pakken. En je weet zelf ook wel dat je kunt rijden. Je hebt immers je rijbewijs gehaald en enige tijd probleemloos rondgereden. Zou het dan niet prettig zijn om onder deskundige begeleiding opnieuw te leren rijden? Rijschool Kooiman in Amersfoort begrijpt jouw situatie en kan je helpen.

Kijk maar eens op www.rijschoolkooiman.nl. Naast het gebruikelijke pakket van rijlessen, theorielessen en spoedcursussen bieden zij ook een opfriscursus aan. Je wordt begeleid door een speciale instructeur, die begrijpt dat jij het moeilijk vindt en weet hoe hij daar mee om moet gaan. Je kunt beginnen met een proefles. Besluit je door te zetten, dan kun je kiezen uit twee pakketten. Je hebt het zelf in de hand. Wie weet, misschien zit jij straks weer vol zelfvertrouwen achter het stuur!