Huizen Duitsland

Een huis kopen in Duitsland via www.hollandimmocenter.com

Het kan aantrekkelijk zijn voor Nederlanders om in Duitsland een huis te kopen. Voor permanent wonen, maar ook als vakantiebestemming. De huizenprijzen liggen in Duitsland gemiddeld lager dan in Nederland.

Holland Immocenter is een Duits- en Nederlandstalige website voor koophuizen in Duitsland. Deze makelaar is gevestigd in Gronau-Epe, in de Duits-Nederlandse grensstreek, en bemiddelt actief bij de aan- of verkoop van huizen in dit gebied. Zij ondersteunt bij het onderhandelen over een woning, de taxatie, benodigde financiering en verzekeringen, bij het opstellen en passeren van notariƫle akte en de overdracht van de woning. Bemiddelen bij huur of verhuur van woningen is ook mogelijk. Hoewel Duitsland in veel opzichten lijkt op Nederland, kan het raadzaam zijn een makelaar in te schakelen die weet welke typisch Duitse regels en gewoonten gelden rond de koop of verkoop van een woning.

Via de website www.hollandimmocenter.com kunt u op zoek naar een passende woning in Duitsland. U geeft enkele zoekcriteria in en u kunt vervolgens kiezen uit een overzichtelijk aanbod van woningen in de Duitse grensstreek. U komt gemakkelijk in contact met de makelaar via het contactformulier, per e-mail, of telefonisch.

Voordat u overgaat tot de aankoop van een woning, zult u er zeker van moeten zijn dat het met de financiƫn goed zit. Dit kunt u met de makelaar samen bespreken. Wilt u geld lenen voor de aankoop van uw woning in Duitsland, dan kunt u via de website een aanvraag indienen voor een aanbod van de mogelijkheden via Duitse geldverstrekkers.