Een huis in Duitsland

Je bent op zoek naar een nieuw huis in een mooie, inspirerende omgeving. Het aanbod van huizen in Nederland is groot, in elke prijsklasse is wel iets te vinden. Het is alleen jammer dat al die prijsklassen toch aan de hoge kant liggen. De woningen die beter bij je budget passen komen op allerlei punten te kort. De omgeving klopt niet, het huis is verouderd of het is gewoon te klein. Als je een huis zoekt in het oosten van het land, dan is er een aantrekkelijk alternatief.

Verder kijken dan gebruikelijk
Net over de grens met Duitsland zijn de huizenprijzen een stuk lager. Dat betekent, dat de mooiere woningen binnen je budget gaan passen. Mooie huizen, in mooie omgevingen en met alle moderne voorzieningen die je maar wil in de buurt. Met een woning vlak over de grens ben je ook snel weer in Nederland om familie of vrienden op te zoeken.

Kwaliteit
Een ander belangrijk voordeel zit in de kwaliteit van de huizen. Duitsers staan bekend om hun grondigheid en degelijkheid. Dat vertaalt zich in de Duitse woningbouw. Goede materialen, stevige constructie en degelijk vakwerk. Een huis om met vertrouwen in te wonen, een huis dat een echt thuis voor je kan zijn.

Interesse?
Ben je geïnteresseerd in het wonen over de grens? Wil je weten welke aantrekkelijke woningen beschikbaar zijn, die binnen je budget passen? Neem contact op met Oostmakelaardij.nl, die gespecialiseerd is in woningen over de Duitse grens.